Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie hebben over wie wij zijn, welke disciplines wij aanbieden of wat u kunt verwachten van een Talentiko dag?

Wat is de missie van Talentiko?
Talentiko heeft als missie om meer creativiteit op scholen te brengen. Dat doen wij door als partner van scholen meer rust en ruimte te creëren, door de inzet van vakdocenten. De docenten geven invulling aan de verschillende (kunstzinnige) kerndoelen. Deze combinatie van praktische ondersteuning en talentontwikkeling is wat ons betreft dé oplossing.

Wat is onze werkwijze?
Als u zich bij ons al heeft ingeschreven dan kunt u direct een aanvraag doen, via dit aanvraagformulier. In geval van een spoedaanvraag kunt u ons het beste telefonisch bereiken. Dit is vanaf 7 uur ‘s ochtends. Heeft u zich nog niet ingeschreven, maar wilt u wel direct een aanvraag wilt doen? Vul dan dit aanmeld- en aanvraagformulier in. Hoe het proces verder gaat, kunt u nalezen op de pagina ‘werkwijze voor scholen‘.

Heeft u andere wensen? Neem vooral contact met ons op!
Heeft u specifieke wensen? Dan is het mogelijk om een afspraak met ons te maken om uw wensen te bespreken. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een complete jaarplanning met een pallet aan diensten van Talentiko. Hierbij kijken we naar uw behoefte en thema of periode. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • uitroosterdagen in 1 of 2 vaste periodes per jaar;
  • een talent-lessenserie rondom de musical;
  • een muziekdocent op een vaste dag per bouwdeel;
  • of een cultuurdag met een flashmob.

Wilt u zorgeloos van vakantie naar vakantie de formatie vullen? Plan dan van tevoren de periode slim in. Of plan zelfs alvast voor het hele jaar. Hierdoor geeft u uw team de ruimte en  laat u uw leerlingen hun talenten verder te ontdekken en ontwikkelen. Bekijk hier onze diensten om te zien wat de mogelijkheden zijn. Heeft u een specifieke vraag? Bel dan naar 030 227 0033.