Volg Iris haar route naar de klas

De komende tijd gaat Iris het hele traject bij Talentiko doorlopen. Tijdens dit hele traject zal ze alles proberen vast te leggen. Ze weet namelijk zeker dat er meer mensen met deze vragen en struggles zijn! In deze blog stelt Iris haarzelf voor.

Daar zit ik dan… ik voel de koptelefoon tegen m’n oren drukken. De beat van de muziek drilt door me heen. Ik probeer me volledig af te sluiten en te focussen. Het is een spannende dag. Vandaag gaat namelijk project ‘Iris voor de klas’ van start. “Iris wie?”, hoor ik je denken.

Project ‘Iris voor de klas’
Ja, dat ben ik dus. Ik ben Iris, 25 jaar en ik ga de klas in, zelf lesgeven! En ik neem jullie mee in deze ontdekkingstocht. Want ik heb ambities, maar nog weinig ervaring. Ik ben creatief, maar hoe breng ik dat over aan kinderen? Ik heb genoeg ideeën, maar hoe vul ik daadwerkelijk een hele lesdag?

De komende tijd ga ik het hele traject bij Talentiko doorlopen. Van aanmelding tot intake, meelopen, coaching en mijn eerste lesdag. Vind ik het spannend? Heel erg! Heb ik er zin in? Nog veel meer!
Tijdens dit hele traject zal ik alles proberen vast te leggen. Want wat is mijn ervaring? Wat leer ik ervan? Hoeveel tijd kost het mij? Waar loop ik tegenaan? Ik weet zeker dat er meer mensen met deze vragen en struggles zijn. Ik ga het allemaal uitzoeken, voor mezelf én voor jullie.

Ben jij ook zo benieuwd? Zorg dan dat je onze socials volgt! Volgende week begint mijn reis… ik kan niet wachten.

Dit is Iris


 

Wil je een nog beter beeld van me krijgen? Here you go:

  • Ik woon al 5,5 jaar met veel plezier in Utrecht.
  • De afgelopen jaren heb ik Grafische Vormgeving en daarna Communication and Multimedia Design gestudeerd.
  • Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in fotografie, film en concepting.
  • Sinds februari 2022 ben ik afgestudeerd.
  • Mijn afstudeerproject heb ik bij Talentiko op kantoor mogen uitvoeren. Daarna ben ik hier blijven plakken en werk ik er nog steeds als communicatie- en marketingmedewerker.
  • In mijn vrije tijd houd ik van dansen, theater spelen en musicals.
  • Ik ben erg ambitieus. Zo heb ik een paar jaar geleden ontdekt dat ik graag wil lesgeven!