Kennisomgeving

Wil jij weten wat Talentiko nog meer te bieden heeft en voor jou kan betekenen? In deze kennisomgeving delen wij onder andere blogs met relevante informatie en Vodcasts met bijvoorbeeld ervaren docenten en samenwerkingspartners. Zo kunnen we van en met elkaar leren om uitdagingen in het creatief lesgeven te overwinnen of inspiratie op te doen.

Talentiko de Vodcast is een podcast met videobeeld, waarbij op informele wijze een gesprek tot stand komt op het bankje bij Talentiko.
Het is een toepasselijke manier om van en met elkaar te leren, binnen de poule van Talentiko. Zo worden creatieve lesdagen tot leven gebracht aan de hand van de ervaringen van onze vakdocenten.

Het creatieve proces dat ‘lesplan maken’ heet

Het lesplan maken. Een creatief proces wat ik persoonlijk wel heb onderschat. In deze blog neem ik je mee in mijn proces. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
We hebben veel geleerd van de Corona-crisis. Eén ding daarvan is dat veel dingen prima op een andere manier kunnen dan we gewend zijn. Helaas was het geforceerd en niet altijd even fijn, maar het heeft ons wel uitgedaagd om creatief te denken. Lees snel verder om te ontdekken wat de positieve gevolgen zijn van de Corona-crisis.