Kennisomgeving

Wil jij weten wat Talentiko nog meer te bieden heeft en voor jou kan betekenen? In deze kennisomgeving delen wij onder andere blogs met relevante informatie en Vodcasts met bijvoorbeeld ervaren docenten en samenwerkingspartners. Zo kunnen we van en met elkaar leren om uitdagingen in het creatief lesgeven te overwinnen of inspiratie op te doen.

Talentiko de Vodcast is een podcast met videobeeld, waarbij op informele wijze een gesprek tot stand komt op het bankje bij Talentiko.
Het is een toepasselijke manier om van en met elkaar te leren, binnen de poule van Talentiko. Zo worden creatieve lesdagen tot leven gebracht aan de hand van de ervaringen van onze vakdocenten.

5 tips voor het lesgeven aan kleuters

Inmiddels heb ik ontdekt dat lesgeven een vak apart is. Maar de kleuters lesgeven schijnt nog een hele andere tak van sport te zijn. Ik heb de kleutertraining gevolgd en neem jullie mee in mijn 5 tips voor jou!

Lees verder »
Gastblog van Juf Cassie

Ga op ontdekkingsreis met juf Cassie

Talentikodocent Cassandra schrijft een gastblog over haar ervaring bij de kleuters. Ze geeft ontzettend leuke lessen met scheerschuim en kleurstof… maar dat kan ook per ongeluk misgaan. Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan snel verder!

Lees verder »
Omslagfoto voor vodcast met Talentikodocent Mia.

Mia geeft tips en tricks voor jouw lesdag

Wat voor tools gebruik jij tijdens jouw lesdag? Er zijn tal van websites en tools om je lesdag nóg beter te laten verlopen. Mia heeft in de afgelopen jaren allerlei tips van ervaren leerkrachten verzameld. Vandaag deelt ze deze tips met jou!

Lees verder »