Meer informatie voor scholen

Wat is de missie van Talentiko?
Talentiko heeft als missie om meer creativiteit op scholen te brengen. Dat doen wij door als partner van scholen meer rust en ruimte te creëren, door de inzet van vakdocenten. De docenten geven invulling aan de verschillende (kunstzinnige) kerndoelen. Deze combinatie van praktische ondersteuning en talentontwikkeling is wat ons betreft dé oplossing.

Wat is onze werkwijze?
Als u zich bij ons al heeft ingeschreven dan kunt u direct een aanvraag doen, via dit aanvraagformulier. In geval van een spoedaanvraag kunt u ons het beste telefonisch bereiken. Dit is vanaf 7 uur ‘s ochtends. Heeft u zich nog niet ingeschreven, maar wilt u wel direct een aanvraag wilt doen? Vul dan dit aanmeld- en aanvraagformulier in. Hoe het proces verder gaat, kunt u nalezen op de pagina ‘werkwijze voor scholen‘.

Laten we samen de mogelijkheden bespreken

Wist u dat Talentiko unieke lessen aanbiedt die niet binnen het standaard schoolcurriculum vallen? Denk bijvoorbeeld aan:

• Het ondersteunen bij het organiseren van een musical of deze uit handen nemen.
• Uw school verrijken met lessen uit het Talentenpalet: kerndoeldekkend aanbod binnen verschillende disciplines.
• Een innovatief greenscreen lesaanbod verzorgen, compleet met greenscreenboxen, iPads en accessoires.
• Een kleine vacature invullen op creatieve wijze, binnen de kerndoelen. Bekijk hier hoe wij deze oplossing bieden middels onze Talent-Carrousel.

Door op slimme wijze vooraf te plannen en per periode anders te organiseren, kunt u moeiteloos van de ene naar de andere vakantie gaan, terwijl u de formatie versterkt en ondersteunt. Dit kan zelfs voor het hele jaar worden gedaan, waardoor uw team de ruimte krijgt. En uw leerlingen worden uitgedaagd om te werken aan talentontwikkeling. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw school? Maak dan hier een afspraak om uw specifieke wensen te bespreken.