5 voordelen van werken in het basisonderwijs als ZZP’er

Wil jij als ZZP’er graag het onderwijs in? En ben jij op zoek naar afwisseling naast je eigen projecten? Ga dan via Talentiko als vakdocent aan de slag in het basisonderwijs. Lees hier wat het jou oplevert!

Inmiddels ben ik alweer ruim een half jaar geleden afgestudeerd. Toch weet ik nog goed hoe mijn eerste sollicitatiegesprek bij Talentiko verliep. Ik kwam daar voor een afstudeerproject. We hadden op dinsdagochtend rond 11:00 op kantoor afgesproken. Ongeveer het eerste wat tegen mij gezegd werd, was: “lunch je zometeen mee?”. Ik had nog nauwelijks woorden gewisseld of een gesprek gevoerd. Toch wist ik al meteen dat het goed zat!

 

Sfeerimpressie van een Talentiko-dag

 

Talentiko luistert naar jou
Zo gastvrij en persoonlijk als dat Irma en Shanna tegen mij waren, zo zijn ze bij iedereen. Vragen, problemen en behoeftes worden serieus genomen. Daarom zijn ze ook begonnen met potentiële vakdocenten coachen. Mensen die nu nog onervaren zijn, worden begeleid en gecoacht om uiteindelijk voor de klas te staan. 

5 voordelen van lesgeven via Talentiko
Sta jij al met overtuiging voor de klas? Super fijn! Ook dan ben je van harte welkom.

Hier zijn 5 voordelen van het lesgeven via Talentiko:

 1. Doe inspiratie op
  Veel ZZP’ers en/of creatievelingen zijn op zoek naar inspiratie. Kinderen komen met vele verhalen en ervaringen naar je toe. We horen vaak dat dit een grote inspiratiebron is. Deze inspiratie kun je perfect gebruiken voor je eigen projecten!
  x
 2. Ontwikkel jezelf
  Over kinderen gesproken, die zijn ook nogal onbevangen. Vaak hebben kinderen geen ‘filter’, waardoor ze alles zeggen. Dit kan soms een spiegel zijn die zij je voorhouden. Hierdoor kun jij jezelf nog beter leren kennen. Jij helpt de kinderen met hun ontwikkeling en zij jou. Win-win situatie toch?
  x
 3. Leer nieuwe disciplines
  Talentiko biedt scholen veel verschillende disciplines aan. De ene is gespecialiseerd in drama geven en de andere in poëzie. Met z’n allen hebben we een breed aanbod aan cultuureducatie. Maar we willen ook jou de mogelijkheid bieden om een andere discipline te leren. Lijkt het jou bijvoorbeeld leuk om programmeerlessen te geven? Wij willen jou hierin trainen, zodat jij zometeen deze les kan geven.
  Wil je weten welke disciplines wij allemaal aanbieden? Bekijk hier al onze disciplines.
  x
 4. Combineer lesgeven met eigen projecten
  ZZP’ers willen vaak flexibiliteit en vrijheid. Dat snappen wij heel goed! Veel mensen uit onze poule combineren het lesgeven met hun eigen projecten. Heb je het een periode drukker met je eigen project? Geen probleem. Dan geef je gewoon aan dat je wat minder beschikbaar bent. Heb je de komende tijd juist wat minder andere klussen? Dan hebben wij in onze piekmomenten werk genoeg voor je. Wanneer het in het onderwijs vakantie is, kan jij weer meer aan je eigen projecten werken. Zo blijf je flexibel en je inkomen (redelijk) stabiel.
  x
 5. We luisteren naar jouw wensen
  Ook Talentiko is flexibel en probeert goed naar jouw behoefte te luisteren. Naast veel disciplines, bieden we ook veel soorten diensten aan. Wil jij je vrijheid optimaal behouden? Kies dan voor een invalklus die bijvoorbeeld komende week of morgen al is. Ben je juist meer op zoek naar een vast ritme? We hebben ook regelmatig structurele aanvragen. Kijk in onze app welke dienst het beste bij jou past en reageer hierop. Zo heb je zelf in de hand wat voor soort diensten je aanneemt.
  Ben je nieuwsgierig naar al onze diensten? Bekijk hier al onze diensten.

Is dit iets voor jou?
Klinkt dit als iets voor jou? Meld je dan hier aan voor onze vacature. Twijfel je nog of het lesgeven wel iets voor jou is? Maak dan hier een afspraak om 1-op-1 te sparren. Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mailtje naar vacature@talentiko.nl of bel naar 030 227 0033.